Ko legenda ustvari legendo
Kako si lahko naročite Vaš RR nož?

Ročno kovani kuhinjski nož Handmade knives by RR lahko naročite v naši spletni trgovini. S klikom na Sestavite si nož vstopite v naš konfigurator, ki Vam omogoča, da si nož/e sestavite po lastni želji.

  1. Najprej s kliki na ikone oblik rezil (ali na puščice na levi in desni strani od osnovne slike) izberete obliko rezila ter ustrezno dolžino.
  2. Sledi izbira ročaja. S klikom na posamezen ročaj se le-ta zamenja tudi na osnovni sliki zgoraj, pri vašem izbranem rezilu.
  3. Naslednji korak je možnost osebnega napisa na rezilu. V prazno okence napišite besedilo, ki se bo direktno izpisalo na rezilu na osnovni sliki zgoraj.
  4. Nato izberete vrsto škatle, v katero bo nož pakiran, in nadaljujte nakup s klikom na Dodajte v košarico.
  5. Na naslednji strani so izpisane specifikacije vašega naročila. Če želite naročiti oz. sestaviti dodaten nož, to storite s klikom na okno Nadaljujete z nakupom. V nasprotnem primeru kliknite na gumb Na blagajno.
  6. Zadnji korak je izpolnitev naročilnice, tako da v prazna okenca vpišete svoje podatke. Na desni strani izberete način plačila in nakup zaključite s klikom na Zaključite naročilo.
  7. Vaš nož gre v izdelavo takoj, ko je vaše plačilo vidno, na vaš naslov pa ga po pošti prejmete v roku 14 delovnih dni.