Ko legenda ustvari legendo
 • SKUJ SI SVOJ NOŽ

  Ste kdaj pomislili, da bi se preizkusili v kovanju, pa ne veste, kako, kje in kdaj. Se zadovoljite le z gledanjem serij o kovanju na televiziji? Pred vami je edinstvena priložnost!
  Handmade knives by RR vas izziva, da si skujete lasten nož in se pod vodstvom kovaškega mojstra v kovačnici sprehodite po poti od surovca do končnega izdelka.

 • ZAVIHAJ ROKAVE

  Na začetku nekaj teorije o jeklu, nato pa se "umazani posel" začne. V stilu Vikingov si nadenete zaščitni predpasnik, rokavice in očala, nato pa s kovaškimi kleščami postavite surovec v kovaško ognjišče z več kot 1000 °C. Sledijo ročno kovanje na nakovalu, oblikovanje, kaljenje in brušenje.

 • BODI USTVARJALEN

  Dodatno si na svoje rezilo lahko odtisnete inicialke svojega imena in izberete material za ročaj.

 • IZJEMNA IZKUŠNJA

  Domov odnesete neverjetno izkušnjo in seveda nož, ki ste ga izdelali sami. Vse to in še več na tečaju kovanja nožev by RR!

 • DODATNE INFORMACIJE

  Delavnice potekajo ob sobotah od 8 do 14 ure. Delavnica je vodena. Nož, ki ga boste izdelali si po svojih željah izberete, cena ostane enaka ne glede na velikost. Med kovanjem se naredi nekaj slik in posnetkov, ki se nato obdelajo in se Vam pošljejo za spomin. Hrana in pijača sta vključeni. Ne potrebujete ničesar, samo udobno se oblecite. CENA: 239.9 eur *Primerno je tudi kot darilo - v tem primeru Vam pošljemo vstopnico za delavnico in si potem obdarovanec sam izbere termin.